downloads

Voorlees-challenge-boekenlegger-download-knop
Om mee te kunnen doen aan de voorleeschallenge kun je hier gratis de handige afstreepkalender downloaden. Print hem, knip hem uit, plak de beide zijden aan elkaar en doe mee..
15 dagen lang, elke dag een vinkje. Jij kunt het ook!

 

Voorlees-challenge-diploma-download-knopAls de kalender vol is dan kun je na aanmelding voor onze nieuwsbrief ook gratis het enige echte diploma van de voorleeschallenge downloaden.

Het leuke van dit diploma is dat je hem kunt uitreiken aan degene die jou heeft voorgelezen maar je kunt hem ook uitreiken aan de kinderen die zijn voorgelezen.

Kijk hier voor ingevulde voorbeelden:

Voorlees-challenge-diploma-voorbeeld-b-Sara Voorlees-challenge-diploma-voorbeeld-a-opa

Tijdens de nationale voorleesdagen 2017 zijn we gestart met de allereerste Voorleeschallenge in de regio Woudrichem. Scholen, peuterspeelzalen en kinderopvang-instanties uit de gemeentes Woudrichem, Werkendam en Aalburg konden gratis materiaal aanvragen om mee te doen. Een mooie kans om meer aandacht te besteden aan leesbevordering.

Wist je dat je nog steeds mee kunt doen met de Voorleeschallenge? Stuur mij snel een mailtje.

Meld je aan voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle acties van de voorleeschallenge.

Ik zou het leuk vinden als je mijn Facebook pagina liked en/ of een foto plaatst op Instagram van jullie voorleesmoment met #voorleeschallenge of #voorleesdiploma.